Ik wil kaarten bestellen.

Maak een afspraak met Printtijgers en kom langs om enkele collectieboeken te lenen of om uw ontwerp door te spreken. Op basis van uw keuze - kaart, lettertype, kleur, foto en tekst - maken wij een digitale correctieproef die wij voor  commentaar aan u mailen, waarna een nieuwe zetproef volgt totdat u akkoord bent.
Dan maken we een échte proefkaart en sturen u de factuur, die u voldoet bij het ophalen van uw proefkaart en de enveloppen.

Als u óók de echte kaart accoord bevonden heeft, starten we de productie op. Spoedkaarten worden afhankelijk van het tijdstip van uw akkoord nog dezelfde dag vervaardigd. 
Uw opdracht geheel via internet, e-mail en telefoon afhandelen kan uiteraard óók. Voor de bezorging van de kaarten maken we gebruik van de pakketservice van PostNL.

Printtijgers hanteert de kortst mogelijke levertijden!  In geval van rouw- en geboortekaarten is dat vaak zelfs een vereiste. Bel ons gerust voor overleg.

Een telefoontje op zondagavond. Een man vroeg benepen of we vanavond nog alsjeblieft zijn trouwkaarten konden maken. Ook al zou het duizend euro kosten!  Het moest vanavond nog van zijn toekomstige schoonmoeder, die had gedreigd dat ze anders de bruiloft zou afblazen. Doen we, zei ik, denkend aan een grap. Maar een uur later stond hij voor de deur, met zijn mobieltje aan zijn oor waaruit zijn schoonmoeder hem schel tot en met de komma’s en de punten de tekst van de trouwkaart dicteerde. Om 1.00 uur ‘s nachts vertrok hij, terug naar Brabant, opgelucht en zielsgelukkig met zijn kaarten!